sâmbătă, 14 martie 2009

Un artist care imi place mult - Boaz Mauda

L-am remarcat la editia trecuta a Eurovisionului. O voce speciala, mai mult decat originala, un glas care te invaluie ca aripa unui inger si te face sa visezi. El este Boaz Mauda, reprezentantul Israelului la finala Eurovision 2008, care a fascinat prin stilul  aparte si prin puterea vocii sale de aur. A castigat locul 9 al finalei acestui concurs dar, daca ma intrebati pe mine, ar fi trebuit sa castige marele premiu. Sistemul de vot insa lasa mult de dorit, asa cum bine se stie.

Cariera sa a cunoscut o ascensiune impresionanta, daca tinem cont de faptul ca in 2007 era inca necunoscut, iar astazi are turnee in toata lumea, "The Fire InYour Eyes" a devenit un hit, a lansat o serie de alte melodii apreciate si lucreaza la un album.  Castigatorul de doar 19 ani a concursului "Pop Idol", din Israel, este acum un artist international de care sunt sigura ca se vor mai auzi multe. Boaz este genul de artist care emotioneaza, care surprinde prin originalitate, complexitate si mult talent.

Boaz Mauda s-a nascut intr-o familie yemenita, in Elymakim, nordul Israelului, acolo unde locuieste si astazi impreuna cu familia sa. Un om modest, cu foarte mult bun simt, o cultura puternica si un talent incontestabil: BOAZ MAUDA     http://www.boazmauda.co.il/

3 comentarii:

Octav spunea...

Eurovision 2007 Armenia Hayko

http://www.youtube.com/watch?v=lMi7Tp0SoMU


Mie mi-a placut mai mult asta.

Flavia spunea...

Boaz a concurat in 2008. In plus, cat de obiectiv esti, atunci cand il alegi pe acest concurent? :D

Octav spunea...

Daca asta mi-a placut si mi-a ramas in minte dintre toate piesele pe care le-am ascultat din 2007 incoace, de cand ma mai uit la Eurovision. Si asta e la fel de simpatica ca a lui Boaz:

http://www.youtube.com/watch?v=FMcd_g-Brns