joi, 12 martie 2009

Cei patru magnifici

Patru nazdravani care imi fac viata mai frumoasa, luminandu-mi fiecare clipa petrecuta cu ei. In ordinea numerelor de pe tricou (in acest caz, data achizitiei) ei sunt: Blanco, Kali, Ricky si Micky.

Cuplul "Blanco"&"Kali" :D

Sunt ubirile mele de 3 anisori, alaturi de care am amintiri dintre cele mai frumoase si memorabile.

Blanco este vedeta grupului, el participand de curand la un concurs de frumusete pentru animalute. Blanco sau "Fulgulet", "Ghiocel", "Bulgaras", "Pufulete", este un rasfatat, alintat si altele de genul. Cu o personalitate bine conturata, el isi succede momentele de imbufnare, nemultumire cu cele de dragalasenie si pretuire. Ii place sa pape si sa doarma mult, fiind extrem de nemultumit atunci cand nu-si poate aplica planul.

Kali sau "Zapacila", "Zuzi", "Pupiloi", este traznita grupului. Extrem de curioasa, inteligenta si inventiva, rar o vezi facand ceva normal. Inventeaza de fiecare data ceva nou si haios. Este o scumpete de neegalat cu glas puternic si insistent. :D Este cea care ne face programul tuturor, fiind prima care da tonul dimineata.

Cuplul "Ricky"-"Micky"

Sunt doua nimfe pe care le-am adoptat in toamna trecuta. Un cuplu frumos, care se completeaza perfect.

Ricky sau "Ciumpi", "Panaramescu", "Bujori in obrajiori" este o mare figura. Cel mai neascultator pui din lume. Pana nu termina ce si-a propus sa "interpreteze" nu se lasa. Il enerveaza la culme alarmele de orice fel contestand vehement si taaare cand il deranjeaza vreuna. Altfel, el este un mare "muzician", avand un repertoriu vast de triluri si scamatorii. El este dornic de cea mai mare atentie si este cel mai fericit cand este laudat. Este cel "imbracat" in haina gri.

Micky sau "Bella", "Galbioara", "Frumoasele" este cea mai cuminte din grup. Ii place sa fie lasata in pace, nu este prea sociabila, canta mai rar dar il pune la respect pe "Ricki", aratandu-i cine este seful in colivie. Cea mai fericita este atunci cand mananca. Are un aer pretentios, pretios, de mare doamna iar eu o tratez ca atare.

Cei patru "magnifici" sunt blanzi, nu ciupeste niciunul, dornici de mult rasfat, pe care stiu sigur ca-l primesc, se inteleg bine intre ei si sunt cei care te fac sa uiti de orice nemultumire cotidiana. Si mai bine este atunci cand decibelii din camera sunt in limita suportabilitatii.

4 comentarii:

Octav spunea...

Ptiuu, ei sunt, cei 4 care au speriat Vestul! Sunt curios cum vor urla in natura, sub un copac inflorit si cu alti ciripoi pe langa ei :)

La Multi Ani, Iubito! Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca, cam ai tot ce-ti doresti cu cei 4 magnifici langa tine :)

Anonim spunea...

Ce frumusete,sunt superbi,sa-ti traiasca multi ani!Am si eu 2 perusi si ii iubesc nespus,nustiu ce as face fara ei!Bafta tie

Flavia spunea...

Multumesc frumos! Sa-ti traiasca si tie perusii. Stiu sentimentul... :)

Alex spunea...

am si eu un baiat dar este foerte speriat si salbatic . nu stiu cum sa-l imblanzesc ...sa nu mai vorbesc de infatatul sa se aseze in palma ...cand il prinzi te ciupe pana ii dai drumul, este un rebel convins! daca ai vreun sfat iti mltumesc anticipat