miercuri, 4 martie 2009

CUPA DAVIS interzisa suporterilor! Unde sunt biletele domnilor?

Cupa Davis va programa in acest week-end, la Sibiu, partida Romania-Rusia, intr-un meci care conteaza pentru primul tur al Grupei Mondiale. Pentru a doua oara consecutiv,“Sala Transilvania” va gazdui acest eveniment sportiv major, anul trecut desfasurandu-se aici Romania-Franta, in aceeasi faza a competitiei.
Cele doua formatii s-au mai intalnit pana acum de 4 ori, palmaresul fiind favorabil romanilor, cu scorul de 3 – 1, Rusia fiind insa de 5 ori finalista a Cupei Davis.
Toate bune si frumoase pana la un anumit punct. Anume, toata lumea intreaba de bilete iar cei acreditati sa raspunda ridica din umeri si isi paseaza responsabilitatile unii altora. Cei din Sibiu spun ca totul a pornit de la organizarea proasta a celor de la Federatia Romana de Tenis, proaspat aleasa presedinta a acestei federatii, fost tenismena Ruxandra Dragomir spune ca ei au distribuit biletele iar cei de la “Sala Transilvania” din Sibiu poarta toata vina acestei nebuloase.
Motivul exact bineinteles ca nu se va afla, cert este ca majoritatea biletelor s-au dat “pe sub mana”, cum se obisnuieste pe la noi, iar spectatorul simplu, iubitorul sportului are interzis practic sa vada meciul live. 
“Sala Transilvania” are 2000 de locuri, din care 500 de bilete revin echipei Rusiei, Federaţiei Internaţionale, cluburilor din România şi staff-ului federaţiei române. Celelalte sunt date in “urmarire generala”. Sibienii care doreau sa cumpere bilete sunt amanati ca apoi sa li se spuna ca deja s-au vandut si uite asa, sindromul nepotismelor, al nesimtirii si-a intins tentaculele mizerabile si in tenis. 
Draga doamna Dragomir, pe noi nu ne intereseaza daca fostii contracandidati va saboteaza sau daca, pur si simplu acestea sunt metodele specifice federatiei pe care o conduceti, noi vrem doar sa-i sustinem pe cei care ne reprezinta tara, ca niste suporteri de rand ce suntem. Daca nu suntem suficient de buni pentru voi, daca vreti sa fiti inconjurati doar de “oameni cu bani”, asa cum va place, pentru ca asa este benefic pentru voi, noi fiind neinteresanti, atunci ramaneti cu acolitii vostri si cu restul de tribuna goala, pentru ca nici noi nu va mai vrem! 

Un comentariu:

Octavian spunea...

Au ragusit cativa suporteri si restul privitori de ocazie. Ca sa nu mai zici de aia care la 2-0 pentru Rusia au plecat acasa. Concluzia: nu ai cum sa faci performanta in Romania!