duminică, 15 martie 2009

Oltchim Ramnicu-Valcea in careul de asi!

Performanta rasunatoare a echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu-Valcea!
Oltchim este prima echipa din Romania care se califica in semifinalele Ligii Campionilor, formatul actual. Echipa valceana a invins in aceasta seara, pe teren propriu, formaţia Buducnost T-Mobile (Muntenegru), cu scorul de 31-22 (15-8). Acest rezultat, completat de victoria unguroaicelor de la Gyor ETO în faţa celor de Krim Ljubljana, scor 34-33, a dus la realizarea unei performante remarcabile pentru intreg sportul romanesc. Fetele antrenate de Radu Voina au dominat intreaga partida, defiland practic spre careul de asi ai Europei.
Calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, înainte cu o etapă de finalul partidelor din grupa B, reprezintă pentru campioana României îndeplinirea obiectivului propus. Acest fapt nu impiedica insa o dorinta de nestavilit, accentuata de declaratiile de dupa meci ale handbalistelor, de a realiza o performanta si mai mare si anume, finala sau chiar castigarea trofeului.
Asadar, desi mai este o etapa de jucat, stim deja semifinalistele Ligii Campionilor 2009: Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gyor ETO, Hypo Viena şi Viborg HK.
Felicitari fetelor de la Oltchim, fanilor care au creat o atmosfera extraordinara, si mult succes in continuare!

Niciun comentariu: