miercuri, 8 aprilie 2009

A venit primavara!

Privesti in jur si vezi mii de culori care iti incanta privirea, simti miresme minunate care te anunta ca primavara este cu adevarat aici. Vazduhul parca tremura, incarcat de aburii pamantului renascut, pasarele ciripesc vesele, pline de viata si speranta. Iti transmit mesajul primaverii, anume renasterea, viata si bucuria. 
Natura este plina de culoare chiar si in acest oras masacrat, greu sub povara mamutilor care se construiesc unul langa celalalt. Inca mai reusim sa respiram in anumite zone ale Bucurestiului, trebuie doar sa le gasim si sa le apreciem cat putem de mult. As vrea ca acesti copaci infloriti sa ramana vesnic asa, sa ne incante cu ale lor mii de diamante care stralucesc in soarele cald de primavara. Un tablou completat de verdele crud si delicat care rasare cu staruinta in orice loc are prilejul. Un tablou parca zugravit de un mare pictor, care apreciaza si reliefeaza frumosul si ignora aspectele negative. 

Bucurestiul inca se incapataneaza sa traiasca iar noi ar trebui sa-l ajutam, pentru ca asa, ne ajutam implicit si pe noi. 

2 comentarii:

dan spunea...

link exchange??

Flavia spunea...

Bineinteles Dan. Informatiile pe care le prezinti pe blogul tau sunt deosebite. Ideea in sine este demna de admirat.