miercuri, 29 aprilie 2009

Centrul Ceh, Bucuresti

Pentru cei care doresc sa participle la evenimente cu totul deosebite recomand Centrul Ceh din Bucuresti. Acesta este situat in Str. Ion Ghica, nr. 11 (langa Biserica Rusa – Piata Universitatii) si reprezinta un centru cultural atasat Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti. 
Pe langa alte evenimente de exceptie, Centru Ceh organizeaza, impreuna cu Asociatia Kogayon, un program pe teme de protectia si conservarea mediului, Focus: Ecology.


Joi, 30 aprilie 2009 va avea loc un nou eveniment din aceasta serie,  subiectul tratat fiind reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice.
 
Invitati: 
Roddia - organizatori "Ziua Verde"  
Dl. Dragoş Năcuţă, Purtător de cuvânt la Ministerul Mediului 
Dl. Andrei Orban, Preşedintele asociaţiei ENVIRON 
  
“Ziua Verde” este un program de educare şi implicare în reciclarea DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) şi în consumul responsabil de energie, desfăşurat sub patronajul Ministerului Mediului.  
Desfăşurat ca primă etapă în 2008, sub sloganul “Reciclează! Acum ai cum!”, “Ziua Verde” a comunicat necesitatea reciclării DEEE şi a implementat soluţii concrete de colectare, “Colţurile Verzi”.  

La eveniment vor fi prezenţi şi artişti, care vor transforma becuri fluorescente în obiecte de artă, ce vor putea fi oferite participanţilor. Astfel, aceştia vor putea să devină ei înşişi promotori ai mesajului "Ziua Verde". 
Intrarea este libera! 

Niciun comentariu: