miercuri, 28 octombrie 2009

This is It or This is Not It?

Omul care a trait pentru o lume mai buna se arata celor pe care i-a iubit pentru ultima oara.
Premiera documentarului "This Is It" a avut loc la Los Angeles, marţi, în faţa unor staruri din industria muzicii precum si a membrilor familiei Jackson, filmul obţinând aprecieri din partea criticilor şi demonstrând că Michael Jackson poate să îşi încânte fanii chiar şi după moarte.
Montat dintr-un total de 80 de ore înregistrate pe casete video, filmate la Los Angeles, în timpul repetiţiilor megastarului pentru seria de 50 de concerte pe care acesta ar fi trebuit să le susţină la O2 Arena din Londra, începând din 13 iulie, documentarul "This Is It" a fost descris de regizorul Kenny Ortega drept "o poveste despre un maestru al generaţiei sale".
Pe parcursul a doua ore, fanii pot vedea cum Michael Jackson lucra intens alături de cântăreţii ce făceau backing vocals şi cu dansatorii din echipa sa, pentru a crea un spectacol care să îi entuziasmeze pe fanii săi. Spectatorii prezenţi la această premieră au fost impresionaţi, aplaudând şi aclamându-l pe starul dispărut, de şapte ori în timpul proiecţiei.
Bineinteles ca exista si controverse privind acest film. Câteva zeci de mii de fani au semnat o acţiune de protest, intitulată "This is NOT It". Ei susţin că filmul "This Is It" muşamalizează problemele de sănătate ale starului şi stresul puternic resimţit de acesta cu puţin timp înainte de debutul celor 50 de concerte pe care Michael ar fi trebuit să le susţină la O2 Arena din Londra.
Purtătorul de cuvânt, Giovanni Panunzio, a declarat: " Acest film a fost editat cu multă şiretenie pentru a maximiza profiturile".

La Bucureşti, premiera filmului este programată astăzi, la Hollywood Multiplex.

Documentarul va rula în cinematografele din toate lumea doar două săptămâni.3 comentarii:

Cris spunea...

Ce rau imi pare ca nu pot vedea filmul la cinematograf...asta e..poate tu ai ocazia sa mergi si sa ne povestesti pe blog cum a fost :)

Cris spunea...

Trailerul e spectaculos!

Flavia spunea...

As vrea sa ajung.