vineri, 2 octombrie 2009

Miting aviatic la Otopeni

Duminica, inainte de a merge la concursul de la Corbeanca, vom opri la Otopeni deoarece la Aeroportul International Henri Coanda - Bucuresti se va organiza un miting aviatic, cu ocazia sarbatoririi a 40 de ani de activitate. Nu am mai fost la o astfel de demonstratie si cred ca fi interesant.
Initial, acest eveniment era programat pentru maine dar, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost reprogramat pentru duminica.
Spectacolul aerian se va desfasura între orele 10.00-12.00 si este organizat cu sprijinul si participarea Scolii Superioare de Aviatie Civila, Aeroclubului Romaniei, Statului Major al Fortelor Aeriene Romane, Centrului de Cercetari si Incercari în Zbor Craiova, formatiei “Iacarii Acrobati” şi Special Air Services.

Accesul publicului la miting este liber. Pentru facilitarea accesului a fost amenajata o parcare gratuita în imediata apropiere a zonei dedicate vizionarii spectacolului aerian.

Un comentariu:

piticu spunea...

Salutare.Am si eu un site de Bancuri glume si culmi, si anume http://culmi.blogspot.com si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna