marți, 6 octombrie 2009

Spectacol de inalta clasa

Spectacol de inalta clasa duminica la Hipocan Corbeanca, unde s-a desfasurat a doua zi din competitia Marele Premiu al Bucurestiului la Obstacole. Deoarece vremea a fost potrivnica, probele de sambata au fost reprogramate pentru duminica si astfel, cei prezenti la Corbeanca au avut ce admira.
Castigatorii marelui premiu sunt Norbert Schuman cu al sau superb partener de concurs, Clausewitz. Sportivul roman este stabilit de cativa ani in Spania dar activeaza pentru clubul Steaua in toate competitiile, interne sau internationale. Valorosul sau cal este proprietate personala si este un superb reprezentant al rasei Oldenburg, din parinti cu un palmares impresionant. De asemenea, Clausewitz a urmat traditia fiind la randul sau un campion, castigand numeroase premii, probe de categoriile A şi B, la concursuri internationale si nationale. Acum trei saptamani acesta a fost desemnat campion balcanic.


Tot duminica, cei prezenti au urmarit o spectaculoasa demonstratie ecvestra care a avut in prim plan echipa formata din Ivan Milicin, Cezar Manolescu si Bogdan Gheorghe. Acestia si-au aratat maiestria, dar si relatia speciala existenta intre sportiv si aceste animale nobile. Una de respect si intelegere reciproca.

2 comentarii:

Carmen si Ion Maldea spunea...

Bravo ! Esti tot timpul la zi cu ce se intampla si in acelasi timp multumesc . Multumesc si pentru cuvintele frumoase pe care am avut prilejul sa le primesc de la tine. Te asteptam cu mare drag pe la noi fie si in vizita.

Flavia spunea...

Multumesc! Incerc sa merg la cat mai multe evenimente ecvestre, macar in Bucuresti. Voi meritati tot respectul si aprecierea pentru ceea ce faceti la Varlaam si sper sa ajung si eu acolo cat mai curand.
Succes in continuare!