joi, 22 octombrie 2009

Made in China

Si se mai intreaba lumea de ce gimnastica chineza a explodat in ultimii ani. Sau de ce pe chipurile gimnastilor chinezi nu se citeste niciun sentiment... Priviti aici tehnici dure de antrenament si asta in timp ce sunt filmati, oare ce se intampla zilnic in salile de gimnastica din China?

4 comentarii:

Lexa Verzes spunea...

Vai, groaznic! Si cand ma gandesc ca majoritatea sunt fortati sa se antreneze astfel zilnic - din ambitia unor parinti mult prea zelosi.

Flavia spunea...

Nu stiu cat de zelosi sunt chinezii, in acest caz, ci mai mult lipsiti de optiuni. Sunt multi, au un regim dur, viata este grea asa ca de ce sa nu-si duca copii acolo unde au casa si masa pe durata intregii copilarii. Daca mai ies si niste campioni din ei, cu atat mai bine. Probabil ca sunt si parinti care gandesc altfel, dar eu banuiesc ca majoritatea fac parte din prima categorie.

Anca Ilie spunea...

Dumnezeule! Nici nu pot să mă uit la tot filmul! Da, Flavia, sunt mulţi şi extrem de săraci! Dacă ajung campioni, scapă de munca în fabrică - unde riscă să-şi piardă mâini sau chiar viaţa în condiţiile de acolo de muncă!

Razvy spunea...

Macar chinezii au rezultate, nu se chinuie degeaba.