sâmbătă, 30 mai 2009

Echitatie in Parcul Crangasi, 30 mai 2009

Desi vremea din Bucuresti a fost destul de mohorata si rece, cei care au ajuns astazi in jurul pranzului in Parcul Crangasi au asistat, inca o data, la o demonstratie de eleganta, forta si frumusete.
Cel de-al doilea week-end al competitiei de echitatie care are loc in Bucuresti a inceput astazi prin probe de obstacole, demonstratii de dresaj, prezentare de sei si rase de cai. Cel putin, eu atat am apucat sa vad, pana cand ploaia si frigul m-au facut sa plec cu regret din parc.
Nu stiu daca competitia a mai continuat, in ciuda ploii. Probabil ca maine voi afla.

Proba de obstacole de 80 de cm. a fost castigata astazi de Irimia Constantin de la Clubul Sportiv Hipic Ciorogarla, cu calul Freggel (26 sec.)


Demonstratia de dresaj l-a avut in prim plan pe simpaticul cal Taboo, un exemplar a carei rasa nu este cunoascuta, calul fiind salvat din ghearele "comerciantilor" de fier vechi, ingrijit si dresat ulterior.


A urmat o prezentare de sei din diferite perioade si regiuni: medievala, de cowboy, spaniola, portugheza, kazaca, din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial etc.
Au fost prezentate, de asemenea, rasele de care apartin caii prezenti in concurs.
Superbul friesian era extrem de agitat si nemultumit astazi dar asta nu facea decat sa-i accentueze frumusetea si puterea.


Sa speram ca maine vremea va tine cu organizatorii si cu cei care doresc sa asiste la spectacolul care se anunta de neuitat.

Niciun comentariu: