miercuri, 27 mai 2009

Duelul titanilor, F.C. Barcelona - Manchester United

Regal fotbalistic in aceasta seara pe Stadionul Olimpico din Roma. F.C. Barcelona si Manchester United se intalnesc pentru a-si disputa cel mai ravnit trofeu intercluburi din lume, Cupa Ligii Campionilor. Se anunta un spectacol absolut care va sfida legile terestre si ne va introduce itr-o lume superioara, lume in care se joaca un fotbal de inalta clasa.
Este meciul dorit de orice suporter al sportului rege, se intalnesc cele mai in forma si puternice echipe ale momentului in Europa si nu numai. Cele doua combatante sunt in fata unei performanţe extraordinare, o triplă de trofee, United având deja în buzunar titlul şi Cupa Ligii, Barca titlul şi Cupa Spaniei.
Cu un joc ofensiv de ambele parti, cu jucatori care valoareaza peste 800 de milioane de euro, nu ne putem astepta la altceva decat la un spectacol sportiv de neuitat. Fiecare echipa isi doreste sa scrie inca o pagina de aur in istoria deja spectaculoasa a fiecareia.


Pe noi nu poate decat sa ne bucure acest duel al titanilor si sa ne incante simturile, amintindu-ne de ce suntem microbisti.
Meciul se va disputa cu incepere de la orele 21.45 si va fi transmis in direct de postul Pro TV.

3 comentarii:

victor spunea...

Toti se asteapta la un meci grandios...Iti imaginezi ce dezamagire ar fi daca se va juca prost?
PS> Barcelona ar trebui sa castige...2-0 sau 2-1

Octav spunea...

Bate Manchester United! :)

Flavia spunea...

Iata ca a castigat echipa cu fotbalul mai frumos, mai rafinat.
Datorita comportamentului de aseara dar si jocului slab, sper ca Ronaldo sa nu castige Balonul de Aur.