vineri, 8 mai 2009

Revenirea unui campion

Iubitorii sportului si mai ales ai gimnasticii salutam revenirea in sala de antrenamente a multiplului campion mondial si european Marian Dragulescu. Din cate am observat, motivele sale sunt poate si profesionale dar si personale, dorind sa-si refaca imaginea care a avut de suferit in ultimul timp. 
Marian trebuie sa fie constient ca imaginea de mare campion nu va pieri niciodata din ochii iubitorilor sportului. Stiu ca se spunea ca avea probleme la coloana, apoi ca diagnosticul a fost gresit de medicii romani s.a.m.d. 
Desi sunt multumita ca voi vedea din nou evolutii minunate si rezultate pe masura ale acestui gimnast remarcabil, nu pot sa nu ma gandesc ca el a luat aceasta hotarare fara a fi sigur ca sanatatea ii permite acest lucru, din dorinta de reveni in atentia publica datorita talentului sau de sportiv si nu scandalului provocat si intretinut de fosta sotie.
Nu pot decat sa-i multumesc pentru aportul adus la imaginea pozitiva a Romaniei in lume, prin performantele sale extraordinare si sa-l asigur ca oamenii ii sunt in continuare aproape, fiind capabili sa faca diferenta intre minciuna si realitate. 
Din pacate presa de la noi este oarba atunci cand vine vorba de munca si meritul acestor sportivi si devine extrem de receptiva atunci cand miroase un scandal de ultima teapa, promovand incultura si mizeria, in dauna performantei si respectului. Dar nu ma mai mira nimic, din pacate ei vand ce se cumpara… La asa audienta, asa subiecte.

Prima mare competitie la care va participa Marian Dragulescu, dupa revenire, va fi Campionatul Mondial de la Londra (12-18 octombrie) pentru care pregăteşte trei aparate: sol, sărituri şi bară fixă, dorind sa obtina cel putin o medalie.

Acesta este de fapt Marian Dragulescu:

Un comentariu:

Octav spunea...

O medalie, fie aur, fie argint si ar da o palma tuturor celor care au profitat de problemele pe care destui le au in viata conjugala. S-au gasit niste handicapati si deplasati psihic sa faca emisiuni televizate si sa serveasca prostimii portia de idiotenie fara de care nu pot trai.
O emisiune cu medaliile castigate de acesta, un reportaj de la antrenamentele acestuia, mii si mii de ore de munca, toate acestea nu conteaza pentru un popor prost, incult si incapabil sa ceara sa vada ceea ce l-ar ambitiona pe sportiv sa obtina performante si mai mari, sa il aprecieze si sa il sustina moral mereu, nu numai in momentele grele.
Dragulescu s-a aparat cum stie mai bine, trecand singur peste toate greutatile si rautatile create de niste handicapati mintal, s-a sacrificat pentru o tara si un popor care si-au batut joc de el.