vineri, 13 noiembrie 2009

Global Champions Tour Final, Doha 2009

Campionul olimpic Eric Lamaze si partenerul sau de concurs Hickstead au castigat aseara la Doha, Qatar, calificarile pentru finala Global Champions Tour care se va desfasura sambata seara in orasul asiatic.
Douazeci si cinci dintre cei mai buni saritori peste obstacole din toata lumea sunt invitati sa participle la acest concurs, unde premiile se ridica la valoarea de 1.4 milioane euro.
Primii optsprezece in concursul de aseara s-au calificat in finala de sambata care va fi transmisa in direct de la ora 20.30 de postul de televiziune Eurosport.

Joi seara Lamaze a intrat al treisprezecelea in concurs dar acest numar nu le-a purtat decat noroc starului canadian si calului sau. Lamaze si Hickstead au terminat parcursul realizat de Conrad Homfeld in 72.25 secunde, cel de-al doilea timp fiind reusit de brazilianul Bernardo Alves cu Chupa Chup, 73.13 secunde, pe locul trei situandu-se germanul Albert Zoer cu al sau cal Oki Doki, cu 75.63 secunde.

“Hickstead s-a simtit grozav,” a declarat Lamaze despre armasarul de 13 ani, reprezentant al rasei Dutch Warmblood, armasar detinut de Ashland Stables. “Totul este pregatit pentru sambata seara. Vom concura pentru premii importante si vom incerca sa fim cei mai buni.”

Imagini din concursul olimpic de la Beijing:

Niciun comentariu: