duminică, 8 noiembrie 2009

Alessandro Safina in concert la Sala Palatului

Alessandro Safina a concertat luni seara la Sala Palatului din Bucuresti, impresionand publicul prezent prin puterea vocii sale superbe, prin tinuta ireprosabila, sarmul si eleganta cu care si-a obisnuit spectatorii din intreaga lume.
Prezenta mai mult decat agreabila, Alessandro a realizat un spectacol memorabil, o prestatie 100% live, presarata cu momente care au demonstrat calitatea sa de interpret dar si de om deosebit, modest si carismatic.
Pe parcursul a peste doua ore acesta a interpretat melodii atat din repertoriul propriu cat si din cel international, calitatile sale vocale fiind recunoscute de intreaga audienta de peste 4000 de spectatori, prin aplauze la scena deschisa.
Alessandro Safina a fost acompaniat de Orchestra Metropolitana Bucuresti.
Daca tenorul italian s-a ridicat la nivelul asteptarilor, nu acelasi lucru il pot spune despre organizatori care nu au creat atmosfera promisa, demna de talentul acestui artist. Scena nu a fost deloc impodobita cu mii de trandafiri si orhidee iar solista adusa pentru duet nici nu merita a fi amintita. Prezenta ei a fost o jignire atat la adresa tenorului italian, cat si a publicului venit sa vada un spectacol de inalta clasa. Avem voci minunate in tara care s-ar fi potrivit cu cea a lui Safina, dar nimeni nu stie dupa ce criterii au fost alese domnisoarele care au scazut nivelul concertului atat anul trecut cat si in acest an.
Speram ca in viitor sa avem parte atat noi, ca spectatori, cat si minunatul artist Alessandro Safina, de profesionalism din partea gazdelor concertului.
Multe felicitari tenorului italian si succes cu noul album pe care il va lansa in luna februarie a anul viitor!

Iata cum se organizeaza un concert de acest nivel:

Niciun comentariu: