joi, 26 noiembrie 2009

Furtuna la palat

As vrea sa va recomand un serial difuzat de TVR, de la ora 17.10, de luni pana vineri.
Un film care capteaza atentia, cu un subiect solid si actori minunati, cu o interpretare fara cusur, scenariu remarcabil, coloana sonora incantatoare si imagini filmate in decoruri mirifice.
"Furtuna la palat" este un film coreean, o drama istorica care iese din tiparele serialelor difuzate in Romania. Un film special care prezinta numeroase episoade din viata lui Jeongjo, al 22-lea rege al dinastiei Joseon.
Serialul prezinta viata plina de triumf, regrete, incercari grele si realizari istorice ale lui Jeongjo, un rege cu mintea deschisa care a aparat valorile democratice, ramanand in istorie ca un suveran intelegator cu omul de rand in ciuda originii sale regale.
De asemenea, ne sunt prezentate realizarile savantilor care au contribuit la resolidificarea puterii regatului, in sec. XVII-XVIII, apogeul artelor coreene fiind atins in timpul dinastiei Joseon.
In rolurile principale ii vedem pe mult premiatul Lee Seo Jin, in rolul regelui Jeongjo si pe Han Ji-min, in rolul lui Song-Yeon Seong.6 comentarii:

Cris spunea...

Am urmarit si eu cateva episoade. E un film interesant.

Seira spunea...

Si mie imi plac filmele acestea. Sunt super. Inainte de Furtuna la palat au difuzat un serial denumit Giuvaierul palatului.Reusesc sa-ti capteze atentia.

Anonim spunea...

ESTE UN FILM FT BUN PACAT CA NU SUNT EPISOADELE MAI LUNGI. AS STA SA-L URMARESC TOATA ZIUA

Anonim spunea...

Este un film deosebit. Pe langa faptul ca dezvaluie aspecte dintr-o cultura putin cunoscuta multora dintre noi, cel mai important este faptul ca pune in lumina caractere de exceptie. Il urmaresc zi de zi si ma bucur ca am cu cine sa impartasesc impresii despre acest subiect.

Ana-Larisa spunea...

Imi place mult Furtuna la palat. Plec de la lucru intr-o rasuflare sa nu pierd nici o secunda din film. Cautand pe internet am gasit pe Blogul lui Aniola toate episoadele care au fost transmise la tvr si uneori chiar urmatoarele episoade.
Uite link-ul:
http://inginerie-inovatii-protectiamediului.blogspot.com/search/label/Film%20serial%20-%20Furtuna%20la%20palat%20(Yi%20San)
Am inteles ca filmul va fi difuzat la ora 18:25. Pentru mine e foarte bine.

Flavia spunea...

Bine ca s-au gandit si ei sa difuzeze filmul la o ora mai rezonabila, pentru ca sunt sigura ca sunt multi care doresc sa-l vada dar sunt la serviciu la ora aceea, 17.10.