miercuri, 3 februarie 2010

Secretele de la palat


Incepand de maine, 4 februarie, TVR va difuza "Secretele de la palat", un alt serial corean captivant, menit sa ne imbogateasca imaginea despre istoria, cultura si traditiile acestei tari.
Dupa ce am fost introdusi in atmosfera Coreei conduse de dinastia Joseun, de aceasta data ne pregatim de un salt in trecut, in perioada celor trei regate, (Shilla, Paekchae, Koguryo), in timpul domniei reginei Seondeok (632-647).
O pleiada de staruri ale cinematografiei coreene ne vor incanta si in acest serial care surprinde perioada care precede domnia lui Seondeok, precum si caracterul puternic si realizarile acesteia, realizari care reprezinta file importante ale istoriei asiatice.
Filmul inspirat din viata reginei Seondeok a impresionat criticii, acesta castigand nu mai putin de 11 premii importante. Datorita audientelor record, s-a hotarat "prelungirea" lui de la 50 la 62 de episoade.
"Secretele de la palat" este difuzat in Romania la doar o luna dupa incheierea trasmiterii ultimului episod in Coreea de Sus, datorita interesului publicului roman pentru aceste seriale coreene.

Niciun comentariu: