marți, 1 septembrie 2009

Concertul lui Alessandro Safina reprogramat

Concertul pe care Alessandro Safina trebuia sa il sustina, pe 5 septembrie, la Arenele Romane, a fost mutat la Sala Palatului din Bucuresti, pentru data de 2 noiembrie.
Dupa ultima vizita de productie intreprinsa la Bucuresti saptamana aceasta, staff-ul managerial al artistului si organizatorul Blue Music au hotarat ca o locatie acoperita este mult mai potrivita pentru mult asteptata reprezentatie a artistului.
„Alessandro Safina va fi acompaniat în spectacolul de la Bucureşti de o orchestră formată din peste 40 de muzicieni, cu tot atatea instrumente, show-ul va fi sută la sută live. Pe langa toate echipamentele de sunet si lumini, scena va fi decorata cu impresionante aranjamente florale.
Din acest motiv, managerii artistului italian nu au vrut să rişte in a concerta pe 5 septembrie in aer liber, mai ales pe fondul celor mai recente prognoze meteo, care anunta pentru sambata posibile averse de ploaie si intensificari ale vantului. Pregatirile pentru acest spectacol sunt deosebite si nu puteam risca un spectacol de o asa tinuta sa fie umbrit de nori sau praf. Emotia reintalnirii cu Alessandro trebuie pastrata intacta”.
BlueMusic.

Iata configuratia Salii Palatului, in functie de categoriile de bilete achizitionate:


Ma intreb de ce acesti organizatori nu i-au anuntat pe posesorii de bilete de aceasta schimbare. Poate cineva, care vine de la sute de kilometri pentru concert, nu a aflat de reprogramare, dintr-un anumit motiv.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Flavia, iti multumim pentru interes, sincer!
Dar ce te face sa crezi ca organizatorii astia nu anunta cumparatorii de bilete?! Acestia sunt sunati in continuu de vineri, le sunt adresate emailuri. Este posibil ca unii sa nu fi fost prinsi la telefon inca, dar se insista.
Altii insa nu au date de contact in bazele noastre, caci au achizitionat bilete direct de la magazine si nu pot fi contactati direct, ci doar prin intermediul mass media.
Facem toate eforturile ca lumea sa fie informata, iar sprijinul tau in acest sens este apreciat.
Daca ai vreo idee cum sa mai anuntam, in afara de televizor, presa scrisa, site-uri etc, feel free to share with us si, daca e o idee buna, ne conformam.

Flavia spunea...

Este foarte simplu ce ma face sa cred acest lucru. Eu sunt unul dintre cei neanuntati. Intr-adevar, mie mi-a cumparat cineva bilet de la Diverta si nu stiam ca nu i s-au cerut date de contact. Un simplu mail acolo era foarte folositor.
Sa speram ca nu va avea nimeni o surpriza neplacuta, lagata de aceasta amanare si cred ca pana la urma totul va iesi bine.
Italianul este un artist desavarsit care va face ca asteptarea sa merite.