miercuri, 26 august 2009

Marele Circ are reprezentatie in aceasta seara, in Parcul Izvor

In aceasta seara se termina circul ieftin care s-a desfasurat pe durata a cateva luni, de cand s-a aflat ca acest personaj ostentativ ne-a "binecuvantat", alegand Romania pentru un concert cum nu a gandit gandul si nu a vazut Pamantul. Cu hoardele de profesionisti dupa ea, fara de care nu ar exista, diva divelor a dat navala in tara, ca sa se arate romanilor in toata splendoarea sa de femeie cu moravuri usoare dar cu pretentii demne de casa regala.
In primul rand, fiind zi lucratoare, foarte multi oameni vor fi afectati de blocarea zonei centrale a unui Bucuresti, si asa sugrumat. Cei care si-au cumparat bilete la preturi mai mari decat altii vor avea surpriza neplacuta sa constate ce nu vad un spectacol cu nimic mai presus decat acestia, vizibilitatea fiind aceeasi in toata zona parcului. Apropo de parc, stiti ca va fi in cea mai mare parte distrus, datorita evenimentului, nu? Dar mai conteaza? Romanii vor vedea regina! Regina cui, ramane la latitudinea fiecaruia sa aprecieze.
Sa speram ca totul se termina repede si fara "durere" si ca, odata cu ea, vor disparea si panourile in care isi etaleaza cu nesat lenjeria intima, asa cum stie sa o faca cel mai bine, vor pleca si minunatii oameni din staff-ul tehnic, cu aceleasi pretentii nefondate ca si ea, cardul de camioane cu imensele generatoare care au consumat cat tot orasul si altele asemenea.
Eu ma numar printre cei care nu vad nimic bun la acest produs al armatelor de profesionisti si abia astept sa dispara! Nu se compara cu alti adevarati artisti care au ajuns in Romania. O sa fie cea mai buna din punct de vedere al pretentiilor si, probabil, al show-lui produs, bineinteles, de alti oameni, nu datorita talentului.

Un comentariu:

Cris spunea...

Subscriu!!