marți, 16 iunie 2009

Audrey Hepburn, ideal de frumusete si naturalete

Adorabila, senzuala, fermecatoare, naturala, eleganta iar lista poate continua la nesfarsit, Audrey Hepburn este cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata. Parca superlativele s-au inventat pentru ea, combinatiile acestora facand parte din orice descriera a sa.
Provenind dintr-o familie formata dintr-un englez si dintr-o baronesa olandeza, Audrey a fost balerina, model, actrita si nu in ultimul rand, ambasador UNICEF.
A facut senzatie la mijlocul secolului trecut, ramanand si in zilele noastre un model de frumusete si eleganta, fiind considerata una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile.
Prima sa producţie hollywoodiană este filmul "Vacanţă la Roma" (1953), unde deţine rolul principal, alături de Gregory Peck. Filmul este un succes imens, iar Audrey câştigă Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru prestaţia sa. Devenită foarte repede unul dintre cele mai apreciate star-uri de la Hollywood, joacă în numeroase filme, dintre care cele mai apreciate sunt "Breakfast at Tiffany's", "My Fair Lady", "Sabrina".

Niciun comentariu: