miercuri, 14 septembrie 2011

Revenirea unei campioane, Cătălina Ponor

Nu pot să mă declar decât încântată de revenirea gimnastei mele favorite, dintre cele pe care le-am urmărit în ultimii ani şi să-i doresc o continuare a carierei la fel de deosebită.
  Eleganţa, graţia, talentul şi ambiţia au făcut din Cătălina Ponor o gimnastă care a scris pagini de aur în istoria gimnasticii mondiale.
 O gimnastă care atrage prin ţinută, stil şi forţă, Cătălina mi s-a părut întotdeauna genul de om care luminează spaţiul din jurul ei şi atrage toată atenţia.
 Dezinvoltura, încrederea în sine şi siguranţa cu care îşi executa exerciţiile au făcut din Cătălina Ponor una dintre cele mai iubite gimnaste atât de public, cât şi de arbitri.


Cele mai importante medalii ale Cătălinei Ponor:

- 2003:  C.M. de la Anaheim, vicecampioană mondială, echipe, bârnă şi sol;
- 2004: C.E. de la Amsterdam, triplă campioană europeană: echipe, bârnă şi sol;
- 2004: Jocurile Olimpice de la Atena, triplă campioană olimpică, echipe, bârnă şi sol;
- 2005: C.E. de la Debrecen, campioană europeană la bârnă;
            C.M.de la Melbourne,  bronz la bârnă;
- 2006: C.E. de la Volos, vicecampioană   europeană cu echipa Romaniei, echipe, campioană europeană la bârnă, medalie de bronz la sol;
- 2007: C.M. de la Stuttgart, medalie de bronz la echipe.

 Cu un bagaj de cunoştinţe, rezultate şi experienţă în spate, Cătălina Ponor porneşte la un nou drum acum, unul care sunt sigură că va fi încununat de succes dacă sănătatea i-o va permite.
 Mult succes, Cătălina!

  J.O. de la Atena, Cătălina Ponor - campioană olimpică la bârnă:J.O. de la Atena, Cătălina Ponor, campioană olimpică la sol (muzica: Despina Vandi "Gia"):

Un comentariu:

fotograf nunta diana spunea...

felicitari pentru toate realizarile si la cat mai multe!