marți, 11 octombrie 2011

Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică, Tokyo 2011 Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică se află în desfășurare în capitala Japoniei, Tokyo, de astăzi începând și transmisiile tv de la acest eveniment.
 Gimnastele și gimnastii români au avut evoluții bune până acum, calificându-se atât în finalele pe echipe cât și în numeroase finale individuale. De asemenea, atât echipa feminină cât și cea masculină s-au calificat direct la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Londra, realizandu-si astfel principalele obiective.

Astăzi și mâine vor avea loc finalele pe echipe, cu începere de la orele 13.00 respectiv 12.00, astăzi finala feminină și mâine cea masculină.
 Joi și vineri se desfășoară finalele individuale unde România va fi reprezentată de Raluca Haidu, Ana Porgras, Marian Dragulescu și Flavius Koczi.
 În week-end, Campionatul Mondial de Gimnastică programează finalele pe aparate cu Cataƒlina Ponor și Amelia Racea la barna, Diana Bulimar la sol, Marian Draƒgulescu și Flavius Koczi la sol și sărituri și Marius Berbecar la paralele.

Niciun comentariu: