marți, 15 decembrie 2009

Mi-e dor

Ovidiu Scridon, o binecuvântare pentru toti cei care il descopera, o voce care te alină, care te ivaluie ca niste aripi divine si te inaltă.

"Sunt un om liber şi de-aici pleacă totul.
Am dobândit acest spirit de mic; ... am fost, pentru mai mulţi ani, paraşutist sportiv, iar primele performanţe sunt legate de această opţiune. Mă pot lăuda chiar că mi s-au împlinit aproape toate visele importante. N-am de gând să vă dezvălui secretul, dar cred că ţine de universul în care trăiesc şi din care fac parte chitara, poezia, călătoriile şi alte câteva vicii inofensive. Obişnuiesc să privesc oamenii în ochi, mă bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul în relaţiile cu semenii şi întotdeauna îmi place să savurez partea plină a paharului. Toate acestea îmi permit să am un fond pozitiv şi mai mult decât atât, să ramân un om liber."


Un comentariu:

Olivia spunea...

Frumoasa descrierea pe care i-ai facut-o lui Scridon. As mai adauga, din partea cuiva care l-a surprins la vreo doua concerte prin cluburile din Bucuresti, o lectie de bun simt si modestie. Poate acesta-i si motivul pentru care iti ia ceva timp sa-i descoperi muzica.