luni, 28 mai 2012

Campionatul European de gimnastică masculină, rezultate

 

Sportul etalon al tării noastre, gimnastica, masculină de această dată, aduce din nou rezultate excepționale pentru România.
Echipa masculină de gimnastică a României a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului european, castigand  medalia de bronz la Campionatele Europene de gimnastică masculină, ediţie gazduită in acest an de orasul francez  Montpellier.


Echipa României, în componenţa Flavius Koczi, Cristian Băţagă, Ovidiu Buidoşo, Vlad Cotuna si  Marius Berbecar, a obţinut in concursul de sambătă 261.319 puncte, fiind devansată doar de echipele Rusiei si Marii Britanii care au cucerit medaliile de argint, respective de aur. 

Alte două medalii europene au fost caştigate de juniorul Daniel Rădeanu care a iesit duminică dublu vicecampion continental, în probele de sol (14.208 puncte) şi sărituri (15.199 puncte).

Incununarea acestei editii a Campionatului European de gimnastica masculină este medalia de aur castigată de Flavius Koczi in proba de sărituri, cu un total de 16.116 puncte, devansandu-i pe ucraineanul Igor Radivilov si pe rusul Denis Ablyazin.
In urma acestei reuşite, Flavius a declarat: „Mă bucur că a ieşit aşa şi această medalie îmi va da încredere şi motivaţie mai mare pentru Londra”.
Felicitări şi mult succes in continuare!

Niciun comentariu: