luni, 11 aprilie 2011

România este din nou în fruntea gimnasticii europene

Geniul antrenorilor Bellu şi Bitang începe să se vadă din nou în evoluţiile şi rezultatele gimnastelor din România. La aceste campionate europene Sandra Izabasa a devenit dublă campioană europeană, la sol şi la sărituri, Diana Chelaru este vicecampioană europeană la sol iar Amelia Racea a câştigat medalia de bronz la concursul individual compus.
Prin aceste rezultate România a revenit în fruntea gimnasticii europene şi îşi depune candidatura la câştigarea titlului mondial şi poate chiar olimpic. Mai este drum lung de parcurs însă, mii de repetări, luni întregi în sala de gimastica, dar totul este posibil pentru că gimnastele noastre au arătat că ştiu să lupte si să muncească pentru ceea ce îşi doresc, laurii de campioane.
Nimic nu cred că poate egala acele momente de glorie, în care le este recunoscută valoarea pe podiumul de premiere, iar anii de muncă şi sacrificii sunt răsplătiţi. Această imagine cu fetele noastre pe podiunul European ar trebui să le ambiţioneze si pe tinerele gimnaste care vin din urmă şi, de ce nu, pe cele care ar dori să revină.
Sandra Izbasa a demonstrat tuturor cât de minunată este, cum se poate reveni după o accidenatre îngrozitoare, datorită ambiţiei şi spiritului de luptătoare, câştigând atenţia şi respectul întregii lumi sportive.

În competiţia masculină, Flavius Koczi a înregistrat rezultate deosebite, fiind aproape de perfecţiune la sol, unde a câştigat titlul european şi la individual compus, unde a devenit vicecampion european dovedind că este un gimnast complet, un lider incontestabil al actualului lot de gimnastică masculină a României.
Felicitări şi mulţumim că ne-aţi făcut să trăim momente magice alături de voi, minunaţi sportivi!

Niciun comentariu: