joi, 16 decembrie 2010

Show ecvestru de Crăciun, Londra 2010

Spectacol de înaltă clasă la Londra, unde are loc etapa de Cupă Mondială a Europei de Vest, în cadrul traditionalului show ecvestru de Crăciun. Este un spectacol ecvestru de amploare cu probe de dresaj, obstacole, demonstraţii ecvestre ale kazacilor, parada poneilor s.a., care are loc în fiecare an în Sala Olimpya din Londra.
Aseară a avut loc proba de dresaj pe muzică, o probă care pe mine mă încântă de fiecare dată. A fost prezent nucleul de senzaţie al dresajului internaţional, cu evoluţii pe masură.
O mare surpriză a fost prezenţa lui Edward Gal cu un alt cal, minunatul Moorland Tortillas fiind vândut de proprietarul său între timp. S-a produs astfel despărţirea acestui cuplu absolut fabulos care a bătut toate recordurile de până acum în domeniu iar lipsa lui Toto este deplânsă de toţi iubitorii acestui sport. Sper să mai vedem în arenă acest cal superb care mai are multe de spus în dresajul internaţional. Edward Gal şi-a demonstrat însă măiestria încă o dată, ocupând un loc pe podium cu iapa Sisther de Jeu.
În această seară va avea loc consursul de sărituri peste obstacole unde şi-au anunţat prezenţa cei mai de seamă sportivi ai acestei probe.
Spectacolul este transmis de postul de televiziune Eurosport.

Niciun comentariu: