sâmbătă, 12 iunie 2010

Mişcare în Parcul Circului

Aseară am vizitat din nou Parcul Circului, un parc drag mie cu o vegetaţie minunată, cu multe animăluţe care populează zona lacului şi împrejurimile acestuia, un parc frumos amenajat şi curat.
Am avut plăcuta surpriză de a găsi într-un loc special amenajat o mulţime de aparate de fitness unde cu mic şi mare, tânăr sau bătrân, oamenii făceau mişcare. O imagine plăcută cu bucureşteni care, după o zi toridă de lucru mai aveau răbdarea, ambiţia sau curiozitatea de a încerca acele aparate.
Nu ştiu când au apărut aceste aparate aici dar trebuie să remarc ideea şi să o apreciez.
Singurul inconvenient, care ne-a făcut să părăsim parcul cu regret până la urmă, îl reprezintă ţânţarii, foarte agresivi şi în număr extrem de mare.
Poate că se vor lua măsuri şi în acest sens iar Parcul Circului va rămâne unul dintre cele mai frumoase şi cochete parcuri bucureştene.

4 comentarii:

Razvla spunea...

Ziua buna! Frumos blog, felicitari! Esti in blogroll la mine.:)

Flavia spunea...

Multumesc. Probabil ca este un blog atipic dar nu asta este important. Ca si tine, probabil, vreau sa am un loc unde sa mai "discut" din cand in cand cu oamenii.
Vad ca m-ai trecut la bloguri rapidiste. De cand am renuntat sa mai scriu pe fzr.ro, nu am mai scris multe randuri despre Rapid.
Multumesc oricum.

Razvla spunea...

Te voi trece in "bloguri", nu este nicio problema. Cum doresti.
Nu este un blog atipic. Un blog nu trebuie sa reprezinte un jurnal neaaparat. Asta mi-am propus si eu.

Flavia spunea...

Este in regula, inca mai sunt rapidista si voi fi mereu. ;)