marți, 14 aprilie 2015

Campionatul European de Gimnastica si Cupa Federatiei

Saptamana extrem de importanta pentru gimnastele si tenismenele din Romania, acestea urmand sa participe la Campionatul European de Gimnastica, in Franta, respectiv Cupa Federatie, in Canada.Cu cate doua absente importante in lot, echipele de gimnastica si tenis feminin s-au deplasat la Montpellier si Montreal pentru realizarea unor rezultate cat mai bune.

Din echipa feminina de gimnastica a Romanie lipsesc  Larisa Iordache si Asiana Peng, accidentate,  iar din cea de tenis Simona Halep si Monica Niculescu,  care au declinat invitatia de a fi componente ale echipei Romaniei pentru aceasta competitie.

In aceste conditii, componenta loturilor este urmatoarea:


Echipa feminina de gimnastica a Romaniei: Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Laura Jurca si Andreea Iridon.
Acestea vor evolua miercuri, in calificari la echipe si in finalele de la individual compus vineri si pe aparate, sambata si duminica, in direct pe TVR de la orele 15.00-15.30.


Echipa Romaniei Fed Cup: Irina Begu (locul 33 WTA), Alexandra Dulgheru (69 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) şi Raluca Olaru (locul 62 WTA la dublu).
Acestea vor concura in sistemul cel mai bun din 5 partide, pentru accederea in Grupa Mondiala, in care isi gasesc locul cele mai bune 8 echipe din lume.Cea mai dificila adversara pentru fetele noastre va fi numarul 7 mondial, Eugenie Bouchard, care s-a alaturat lotului Canadei pe ultima suta de metri, pentru confruntarea impotriva Romaniei.


Niciun comentariu: