marți, 24 septembrie 2013

Salonul Calului, editia a II-a

Cel mai important eveniment ecvestru al anului se apropie cu pasi repezi, repetitiile pentru acesta intrand in linie dreapta la baza clubului Equestria, de langa Bucuresti.

Salonul Calului, ajuns la cea de-a doua editie, se va desfasura in perioada 26-29 septembrie si se anunta un show de zile mari la care vor fi prezenti cei mai buni calareti, cai, cascadori si alti oameni care iubesc caii, din Romania si din alte tari.
Evenimentul va beneficia de un program complex si complet, imbinand probele de sarituri peste obstacole cu momente spectaculoase de divertisment ecvestru care constau in parade, acrobatii, dresaj, cascadorii,  precum si intr-un moment artistic de exceptie Seara Cailor – La Nuit du Cheval, desfasurat in nocturna, in manejul acoperit al bazei Equestria.

Seara Cailor va fi un spectacol ecvestru demonstrativ de sunet si lumini care va include numere de dresaj natural,  dresaj de inalta scoala,  program cu ponei si copii,  numere fanteziste care au la baza folclorul, basmele si istoria romaneasca, cascadorii si alte programe pe care le veti descoperi cu placere, daca veti fi prezenti la editia din acest an a Salonului Calului.

Programul complet al evenimentului poate fi vizualizat pe site-ul clubului Equestria.

Niciun comentariu: