vineri, 16 martie 2012

Întoarcerea calului la Grand Palais

Reîntregirea imaginii mirifice a cailor la palatele regale franceze va fi realizată în acest week-end la Paris.
Cu regret spun că am aflat prea târziu de această competiție, altfel aș fi amânat cu un week-end plecarea la Paris. Poate voi avea însă șansa ca anul viitor să pot fi prezentă  la această prestigioaă competiție ecvestră de 5*, care întrunește cele mai reprezentative nume din călăria internațională (Edwina Tops-Alexander, Jos Lansink,  Kevin Staut, Alvaro de Miranda, Simon Delestre, Pénélope Leprevost, Michael Whitaker, Christian Ahlmann, Ludger Beerbaum, Marcus Ehning, Marco Kutscher, Luciana Diniz s.a).
 Aflată la a treia ediție, această competiție continuă tradiția concursurilor ecvestre din inima minunatului Paris.

 Locația acestei competiții este de-a dreptul impresionantă și de neuitat.
 Mecca a scenei artistice și culturale, datorită arhitecturii, poziției în centrul Parisului și suprafeței sale, Grand Palais a fost o alegere naturală pentru a găzdui Hermès Saut.
 În perioada 16 -18 martie 2012, Grand Palais va vibra sub copitele cailor și în aplauzele spectatorilor de la Hermès Saut.

 Competiția este transmisă în România de Eurosport: sâmbătă, ora 23.30 și duminică, ora 17.00 (live). 

Mediatizarea acestei competiții și a altora asemănătoare, numeroasele statuii ecvestre, hipodromuri, centre ecvestre, magazine cu produse pentru acest sport și multe altele arată respectul și recunoașterea francezilor pentru acest mirific animal.

Este minunat să vezi o asemenea atitudine!

Niciun comentariu: